Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Hüma Efkan
Hüma Efkan

BENDEN SELAM OLSUN

Yorum

BENDEN SELAM OLSUN

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

233

Okunma

BENDEN SELAM OLSUN

BENDEN SELAM OLSUN

BENDEN SELAM OLSUN

Ben
ne fırtınalar gördüm
ne kasırgalar
nice T’sunamiler
hiçbiri kalıcı değildi
geçip gittiler

Ben ne mesafeler kat ettim
gidilmez sanılan
Fizan kadar ulaşılmaz
dikenli patikalar

ne hayaller kurdum
ufuk çizgisini delip geçen
zorluklara
kine
nefrete
savaşlara rağmen sevmeyi seçen

nice insanlar gördüm kendisini vazgeçilmez sanan
ve nice insanlar
kanatlar takarak
göçmen kuşların bile uçamayacağı mesafeler uçan

ve nice insanlar yüreğiyle dünyayı kucaklayan
sevgisiyle
fakire
yetime
öksüze yürekte yer açan

ve hatta
ve bazen
kimisi kanatsız uçarken
kimileri saf bir yürekle cennete kapılar açan

uçanlar
mavi gökyüzüne benden selam götürdü

sevmeyi bilenler
masmavi umutlarla
yüreklere sevgi şefkat mutluluk

Efkan ÖTGÜN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Benden selam olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benden selam olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDEN SELAM OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL