Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ASİL MAVİ
ASİL MAVİ

UFUKLARDA HASRETİN

Yorum

UFUKLARDA HASRETİN

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

170

Okunma

UFUKLARDA HASRETİN

Sev beni canın olayım
Kalbimden aksın bütün ırmaklar
kıyılarını kucaklayan kocaman bir derya olayım

Rüzgarlarınla savrulayım yağmur üzerime yağsın
Çöl fırtınalarını savursun dağlar yol olsun sana varayım
yürüdüğüm her yol sana çıksın sende kaybolayım

ufuklarda hasretin
Yollar sana varmaz ateşlerde kalbim elim dilim tüm bedenim

baharınla geldin sevgili sen hoş geldin
Acılarımı eledin sahiplendin kendi derdine ekledin
mühürledin beni sana baş göz ettin.

Şimdi uzat ellerini
kor yangınlarınla yanarım da üşütmem seni
Ver sonbahar ayazı ellerini ellerime
sokul yanaş sıcak iklimlerime
Vaat edilmiş cennet limanlarıma

Aşk olur sevda ile yol bulur yelkenlerimiz
ve bir dua ediniriz dört tarafı sen ile çevrili
aşk denizinin yoksun sahibi
kalbini uzat tutunayım canım canına değene
ruhum Azrail ile buluşana kadar...




KELEBEK...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ufuklarda hasretin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ufuklarda hasretin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UFUKLARDA HASRETİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL