Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yakup simsek
yakup simsek

ELVEDA DEMEK KALDI BİZE

Yorum

ELVEDA DEMEK KALDI BİZE

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

323

Okunma

ELVEDA DEMEK KALDI BİZE

ELVEDA DEMEK KALDI BİZE

Geldik gidiyoruz ne aldık
Dünya denen faniye aldandık
Aldık sattık oyalandık
Elvade demek kaldı bize

Ölüm Hak oldığunu bile bile yaşadık
Hakkı unutup Dünya ile aldandık
ÖLÜM gelip çattığında Hak kı anladık
Hoş geldin demek kaldı bize

Dost bildiksek dostu ne hoş
Dünya hayel gerisi hep boş
Zevki sefa aldatmaca hep süs
Dolu geldik boş gitmek kaldı biz

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Elveda demek kaldı bize Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elveda demek kaldı bize şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELVEDA DEMEK KALDI BİZE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL