Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ha
hasan hüseyin birol

Tutkunun Esiri

Yorum

Tutkunun Esiri

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1319

Okunma

Tutkunun Esiri

Yıldızların karmaşasında yeni pembeleşen
zaman dilimindeyiz
çıplak su gibi dinleniyor zaman
Şimdi tutkunun esiri olmuşken
karanlıktan korkmayan
kör gibiyiz

Karanlıkta geçen o uykusuz geceler
imlasını kaybetmiş
İkiye bölünmüş baharın
hayalleri geziniyor sokak
aralarında
İçimizden parça parça
kopup gidiyor
tıpkı inatçı bir çocuk gibi
zaman

Gidelim istersen
yıldız yapraklarının altından
akan nehir akıntısına aldanarak
Aşk acısı çeken sözlerin
şuursuz hayatına
taparak

Şimdi tutkunun esiri olmuşken
ya öfkemizi abarttıysak
huysuz çarpan yüreğimizde
…….

Her tutku bir ıssızlık
taşır
sürgün edilen hayatlarda

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tutkunun esiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tutkunun esiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tutkunun Esiri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Serdar Keskin
Serdar Keskin, @serdarkeskin
23.9.2008 15:05:00
ben bu kalemi sevdim...yüreğinize sağlık...
exani
exani, @exani
20.9.2008 11:44:57
Şimdi tutkunun esiri olmuşken
ya öfkemizi abarttıysak
huysuz çarpan yüreğimizde

Anlamlı bir ifade....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL