Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Seyyal TANIR
Seyyal TANIR

YAĞMURUN EMANETİ

Yorum

YAĞMURUN EMANETİ

( 8 kişi )

3

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

573

Okunma

YAĞMURUN EMANETİ

Gözyaşlarını emanet etti yağmur;
Şimşek çatlağından sızan ışık hüzmesiyle gökyüzünü aydınlatan geceye…

Seyyal Tanır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Yağmurun emaneti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmurun emaneti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAĞMURUN EMANETİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı , @dincerdayi
4.7.2023 18:35:17
5 puan verdi
Kaleminize yüreğinize sağlık güzel bir eser
Nurettin GÜLBEY
Nurettin GÜLBEY, @nurettingulbey
4.7.2023 15:02:05
5 puan verdi

Tebrikler Saygıdeğer Üstadım.Anlamlı ve güzel bir şiir,kutlarım.Selam ve saygılarımla...
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
4.7.2023 08:50:48
5 puan verdi

*** YAĞMURUN EMANETİ ** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL