ölsem de bil yaşasam da bengisudur aşkının cezası bana
.....
Yalçın Gözetelik
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
vurgun şarkıdır senin sesin duyan susar susan dillenir.
Şarkı dinleyemem ben biliyor musunuz hocam. Dinleyince içimde volkanlar harekete geçer, duygusallığımda boğulurum. Bu nedenle eğer şarkıyı sesinde tanıyan bir kadınsa bahsi geçen, duyanı susturması , susanı dillendirmesi oldukça muhtemel.
düpedüz aşktır senin sesin
Ve evet vurgun şarkıyı sesinde taşıyan bir kadın aşktır hocam. Aşk ta bir vurgundur, kıyımdın ve susanı dillendirmesi, duyanı/duyumsayanı susturması/sesizliğe gömmesi mümkündür.
Güzel dizeler aşk üzerine. Yüreğinize sağlık hocam.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.