Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott

YOK YOK

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

263

Okunma

YOK YOK

YOK YOK



bazen bazenler de bazı bazı dokunuyor,
öyle sakin, öyle yokmuş gibi,
derin bir kuyuda bir soluk arıyorum,
ki ben kendimi duyamıyorum,

yok yok artık,
kendimi bile dinleyemiyorum,
ne bir sayfa yazabiliyorum,
ne bir soluk duyuyorum,

belki de son, hayalin hayalini,
ufkun kederini,
duyuyorum ve öyle derinde ki,
anlamlandırmak, bir cümleye silkelemek ,
tek bir kelime, tek bir anlam yok yok,
yolun sonu belkide…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yok yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yok yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOK YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL