Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sahince
sahince

OBACI

Yorum

OBACI

( 3 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

504

Okunma

OBACI

OBACI

Obacı evi kepirde
Kaymak yoğurdu sitilde
Kese kese keşi dersen
Asılı ör’gen hatılda

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Obacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Obacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OBACI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
deniz_tayanç1
deniz_tayanç1, @deniz-tayanc1
7.1.2022 05:35:40
5 puan verdi
Yapaylık içermeyen dünya.
Türkü anımsatan sözcükler.
Biz...
Kısaca...
Çok saygımla.
dali
dali, @dali1
7.1.2022 00:04:22
Diline sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL