Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mehmet Faruk Pehlevi
Mehmet Faruk Pehlevi

HÜZÜN ÇİÇEKLERİ

Yorum

HÜZÜN ÇİÇEKLERİ

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

505

Okunma

HÜZÜN ÇİÇEKLERİ

sen sevilmesi en güzel kadın
ve bir ömür buna lâyık
bense nöbetlere mahkûm kapında
garip bir umut taciri

nasıl silerim bu dinmez yaşları
neden imkansızdır sana bunca aşk
kavuşmak adı konmamış bir devrim
saçlarında buram buram kokusuyla

şimdi geçen yıllara mı sorayım seni
usanmadan keşfederek güzelliğini
tazelenir sevdam bir sabah aydınlığı
söylenen en güzel şarkılar varlığına

başlasın ve müebbet bitmesin dilerim
kalbimde hasretiyle hüzün çiçekleri
hep açsın durmadan gözlerinin kahvesine
o hiç bakamadığım içlenerek hüzmelerine

bir gün bir sevda başlayacaksa yeniden
tutuşacaksa sevda kandilleri
beni sana götürecekse eğer bir şeyler
her ızdırabına bedel ömür yaşamaya değer

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hüzün çiçekleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüzün çiçekleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HÜZÜN ÇİÇEKLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL