İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
patagon
patagon

siyah aydın

Yorum

siyah aydın

( 9 kişi )

3

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

852

Okunma

siyah aydın



fonlamada fısıltılı senkron az öksür
mevsimin terli derisi barbour
o hiç okumasın sen yazma
ümmi bir muhabbet şarkıların dili


siyah tırnakların göğüs uçları kopsa
dudakların kırmızı ağlamayacak
saçların delirmesin iyiden fırtınaya
sütünü avuçlarda arayanlar geliyor


tüketilen yeminlerin imansız dibi
biz rüzgara sevdalı üç kör adamdık
karanlık çoklu katmanına yaşadıkça
beyaz yüzlü çocuklar ölmeyecek

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Siyah aydın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Siyah aydın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
siyah aydın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
arel.
arel., @arel3
22.5.2019 00:37:02
5 puan verdi
ümmidir az her şair ve bir zaman dili tutulmuştur semavi emir gelince bir müddet
bir şair de çıkıp nihayet beyaz yüzlü çocuklar dedi onları da bir anımsayan oldu sonunda
bunun için ve yine iyi şiir için teşekkürler
sevgiler
Vaha Sahra
Vaha Sahra, @vaha-sahra
22.5.2019 00:25:37
5 puan verdi


Beyaz yüzlü çocuklar, ya diğerleri
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL