Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
patagon
patagon

ressam (fahişe (şair

Yorum

ressam (fahişe (şair

( 7 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

2326

Okunma

ressam (fahişe (şair




anlamlarından soyunan şeyler var
yeryüzü tuvali tırnaklıyor gibi evrenin çatısına kusan ressamlar


kedi titrek aksan küfürler sallamıyor örneğin
aslanlı kentin kafesinden suyun kar tenli temasına ilk defa


ve kuzeyli bir tanrıça kadar ulaşılmaz banknotların köşesinde
çilek aromalı baloncuklara dudaklarının ateş rengini verirken
soğuk kasıklarına spermden milyarlar öldüren fahişe


sormalı mı- katil hangimiz ve sevaplarımızı sahiplenen fesleğen saçlı yosmalar
olmuşken tüm kıtalar asya- uzaklara gitmeler uludere


şiirlerin ırzına geçiyor olmalı biryerlerde şairler
kutsanarak bukowski lanetine


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Ressam (fahişe (şair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ressam (fahişe (şair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ressam (fahişe (şair şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ezop
ezop, @ezop
28.7.2012 17:56:46
5 puan verdi
sevdim hee icindeki bukowskiye daha cok sevdim..














© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL