Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
M.Talat Uzunyaylalı
M.Talat Uzunyaylalı

MOR TEPELERİ BEKLEYENLER!

Yorum

MOR TEPELERİ BEKLEYENLER!

( 5 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

1022

Okunma

MOR TEPELERİ BEKLEYENLER!

Gün batımının ötesindedir evim
Bekliyorum, gelince saatim
Evime gideceğim…
Mor tepeler insanlarla doludur
Ufka bakıp yalnız yaşar her biri
Yalnız ölmek için yolu gözlerler
Önden gidenlerse geceleri çıkar
Yıldız olup göz kırpar
Mor tepelerde bekleyenler
Maveradan alınca haber
Artık karanlıktan ürkmezler…

Gün batımının ötesindedir evim
Bekliyorum, gelince saatim
Evime gideceğim…


M.Talât Uzunyaylalı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Mor tepeleri bekleyenler! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mor tepeleri bekleyenler! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MOR TEPELERİ BEKLEYENLER! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
26.4.2019 13:22:22

Çok çok güzel bir şiir, okuyanı etkileyici ve dokunaklı…
Şiir güzellikler sunar…
............................................ Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL