Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Şairruhluadam
Şairruhluadam

Bir Kadın Denktir Şiire

Yorum

Bir Kadın Denktir Şiire

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

850

Okunma

Bir Kadın Denktir Şiire

Sen bana hep bir anne olmuştun,
Maksadım ayaklarının altındaki cenneti,
Şiirlerimle tatmaktı.
Bilirsin ben hep şiirlerimde yer verdim sana..
Sensizliğe alışsam da,
Şiir soframdan eksik olmadı hiç adın,
Heceler birbirini kovalarken,
Tuz basardım altını çizdiğim acılarıma.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir kadın denktir şiire Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir kadın denktir şiire şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Kadın Denktir Şiire şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
27.6.2019 09:05:45
Şiir dostu;

Şiiri ve şairini canı gönülden alkışlıyorum…
Beğendim…
Şiir yüce bir duygu...
....................................Saygı ve selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL