Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Bayram Məmmədov
Bayram Məmmədov

Tutma pərde önüne...

Yorum

Tutma pərde önüne...

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1401

Okunma

Tutma pərde önüne...

Rəbbimin qanunudur insan kimi var olasan,
İnsansan,insanlığa dürüstlüklə yar olasan...
Tamahın güc gələrsə,ibadəti "görk"sanaraq
Tutma pərdə önünə,axirətdə xar olasan...
B.E.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tutma pərde önüne... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tutma pərde önüne... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tutma pərde önüne... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
4.5.2019 12:53:00
Bilge Dost;
İyi iyi çok iyi...
Sevmek, karşıdakine ilgi duymak güzel bir duygu...

........................................ Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL