Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Öztürk ALKOÇ
Öztürk ALKOÇ

DÜNYA

Yorum

DÜNYA

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

670

Okunma

DÜNYA

Ezelden beridir böylesin dünya
Gah şirin gah acı olursun Dünya
Kimini Yüceltip Şah ediyorsun
Kimini indirip mat eden dünya
Ne belin büküler,ne dişin dökülür
Fakat sen yerinde daim kalırsın
Kılıcını sağa- sola çalarsın Dünya
Kiminin saçların tımar eylersin
Bizi gözünden düşüren dünya
Kimisi bulamaz ekmek kabında
Kimini beslersin yağ,bal tabında
Güneşe göz yumma ayıptır ayıp
Nerede hakikat derk olunmasa
Orada cehalet , olmuştur paşa
Kargalar,bülbül dek geçmiştir başa

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜNYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
29.5.2018 12:10:27
OKUMAK İÇİN YENİ ŞİİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL