Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Aygün Deniz
Aygün Deniz

GÖZLERİN GÖZLERİME DEĞİNCE

Yorum

GÖZLERİN GÖZLERİME DEĞİNCE

( 3 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

596

Okunma

GÖZLERİN GÖZLERİME DEĞİNCE

Hüzünlü bir akşam sonrasıydı,
Sensizlik sarmıştı dört bir yanımı...
Gözlerimde yağmur bulutları;
Yağdı yağacak.
Öyle yorgun ki düşüncelerim,
Neler yaşamıştım bir başka alemde,
Unuttum.
Şarkılar ağlatırdı,
Şarkılar güldürürdü...
Yine yalnızım işte, düşünceler içinde,
Bir an !
Seni buluyorum karşımda:
Gözlerin gözlerime değince;
Yaşam durdu olduğu yerde MUTSUZLUK.

G . K. K

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gözlerin gözlerime değince Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerin gözlerime değince şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZLERİN GÖZLERİME DEĞİNCE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.4.2018 06:28:15
ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLARA BAYRAM OLARAK SUNDUĞU;
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...
23 NİSAN'DA NEŞE DOLUYOR İNSAN...
.............................................. Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL