Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yazar ahmet huy
yazar ahmet huy

KURULMUŞ SAAT

Yorum

KURULMUŞ SAAT

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1111

Okunma

KURULMUŞ SAAT

KURULMUŞ SAAT

Kurulmuş saat gibi,bekliyorum
Kapana sıkılmış gelmeni
Kulunmuyum yoksa kölen mi
Gönlümde misafir olduğum
Yetmedi mi aynı yerde
Daha kaç kez söylemem gerekir
Sana aşık olduğu mu
Zamanı gelmedimi
Geçmek bilmiyor vakit
Yelkovan akrep küs yeter
Afakan bastı dile getirmekten
Gazabım yakar ellerini,
Dokunmanı istemem.
Sense hep üşürsün uzaklarda,
Ben ise dayanamam.

Şair AHMET HUY

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kurulmuş saat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurulmuş saat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURULMUŞ SAAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yazar ahmet huy
yazar ahmet huy, @yazar-ahmet-huy
21.2.2018 00:42:41
Teşekkür ederim gerçekten duygularına hitap edip dukunduysam
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
21.2.2018 00:21:37
sevgi dolu yüreğini kutlarım
mükkemel anlatım tarifsiz bir paylaşım
gönlün şen hayallerin gerçek
yarınların aydınlık ve ilhamın bol olsun

kutlarım şairimi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL