Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Akif
Akif

AKŞAM

Yorum

AKŞAM

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

793

Okunma

AKŞAM

AKŞAM

Bendim bütün yolculuklarda
Sallanan o nemli mendiller
bütün yangınların dumanı ben
Derinliklerde görünen yükseklik
Ve suların zonklayan ağrısı bendim


Yonttum işte bakışlarımı
Öğle güneşini daha iyi görebilmek için
Çünkü her bakış yonta yonta büyür
Ağaçlar böyle uzatır kollarını

Bana sorarsan insan kendini acıyla biçimlendirmeli
Karanlıksa korkmalı soğuksa üşümeli
Annesi ölürse hemen büyümeli
Ben ölürsem ılık suyla yıkayın
Öteki tarafta irkilmek istemiyorum

AKİF İNCE

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Akşam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akşam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKŞAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL