Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mehmet DEMİR
Mehmet DEMİR

SEN OLSAYDIN

Yorum

SEN OLSAYDIN

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

951

Okunma

SEN OLSAYDIN

SEN OLSAYDIN

Olsaydın şimdi sen.
Olsaydın.
Baksaydım gözlerine
Kalsaydım oralarda sessizce.
Sevseydim seni gözlerimle
Hiç dokunmadan tenine.
Mesele saçların rüzgarın ritminde oynaşırken bakıyorum.
Bir şeyler söylerken dudaklarında kalıyorum istemsiz.
Dökülürken sözcükler susuyorum.
Sen şimdi dur karşımda tüm davet kar görünümünle
Bak yorgun bedenimde ne çiçekler acti.
Gülü koklamak dikenlerine aldırmaksızın
Kurumuş dudaklarımın beklediği bir ıslak öpüş
Sarmaya arzulu kollarım.
Olsaydın şimdi
Neler yapardım
Sen çılgın sevgili.
Olsaydın.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sen olsaydın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen olsaydın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN OLSAYDIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
9.7.2017 22:42:15
Sevgili dost, sevginin en güzel versiyonlarindan güzel bir şiir. Kutluyorum sizi. Yüreğine gönlüne sağlık.

Selamlar sevgiler.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL