Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
YALÇINİ
YALÇINİ

'YA SUS YA DA GİT'

Yorum

'YA SUS YA DA GİT'

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1315

Okunma

'YA SUS YA DA GİT'

'YA SUS YA DA GİT'

dünya dönmekten alı koymasın kendini
ya da sen bir daha gitme...

sebebim olursun...
katili olurum çizgimin ...

sesler çınlamaktan bir an bile boş kalmasın
ya da sen bir daha böyle uzun süre susma

sessizliğim olursun....
kıtlığı olurum bir ezginin...

...............................
ne sen bir daha sus ...
ne de bir daha dünyamdan çık git
sensiz dünyanın bir zararı olmaz...


bu kahpe yollara inat
ya hep sus ya da dünyamı al git...


( İBRAHİM YALÇIN )

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
'ya sus ya da git' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 'ya sus ya da git' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
'YA SUS YA DA GİT' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
3.5.2008 14:34:28
İçten hayrıkışlardı aşka dair,sevgiliye dair okuduğum dizeler.Dilerim ;dünya alıkoymaz dönmekten kendini birdaha. Yüreğinize sağlık.
fırtına.
fırtına., @firtina-
3.5.2008 14:11:22
dünya dönmekten alı koymasın kendini bir daha
ya da sen bir daha gitme...

sesler çınlamaktan bir an bile boş kalmasın
ya da sen bir daha böyle uzun süre susma


.yüreğinize sağlık, harika bir şiir. saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL