Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kadir Yatağan
Kadir Yatağan

HASAN SAĞLAM’DA

Yorum

HASAN SAĞLAM’DA

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2183

Okunma

HASAN SAĞLAM’DA

HASAN SAĞLAM’DA

Bir kıvılcım çakar ve geçmişle gelecek iç içe girer. Dünde bugünü, bugünde dünü yaşamaya başlar insan.

Bir çay içimi Hasan Sağlam’dayım
Bir gemi yol alırken denizde
Düşüncelerim akıyor geçmişe ...
Yaşanmışlıklar, yaşanamamışlıklar
Sürüklüyor bedenimi
Belleğim anılar yumağı!

Sahi ben hangi zamandayım?

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hasan sağlam’da Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasan sağlam’da şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASAN SAĞLAM’DA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL