Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Zehra Asuman
Zehra Asuman

SEV

Yorum

SEV

( 7 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

897

Okunma

SEV

Bir yanım hep deprem ülkesi
Bir yanım yağmur ormanları
Yer yüzüne mi darılayım ben şimdi
Yoksa gökyüzüne mi sürgün olayım?

Sorulmamış inişimiz
Sorulmayacak bir gidişteyiz
Yaşamak zor muamma...
Kimi kimden şikayet edeyim?

Sukut edersin yaşanmaz
Konuşsan makama uymaz
Öyledir insan unutur varlığı
Gider bulur en olmayacak dargınlığı...

Zeval gelmesin şu gönüle de
Mazeret bulunur sevmeye elbet
Yeter ki görmeye meyletsin yürek
Sevmeye olur bir gül sebep...


Zehra Asuman

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Sev Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sev şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEV şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nihatkuruyer
nihatkuruyer, @nihatkuruyer
8.3.2017 10:16:28
Ahh, Sevgi değilmi hep bizi bizden alıp,götüren.
Nizamettin GÖKBULAK
Nizamettin GÖKBULAK, @nizamettin-gokbulak
15.2.2017 20:57:11
5 puan verdi
Tebrikler kalemin daim olsun
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
23.1.2017 21:49:01
Çok güzel bir şiir. O kadar güzel duygularla dile getirilmiş bir sevgi şiiri. Sevmeye sebep olan bir gül hikayesi. Kutlarım sizi. Yüreğine gönlüne sağlık.

Selamlar saygilar.


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL