Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
can-can
can-can

SEVGİN ELLERİMDE

Yorum

SEVGİN ELLERİMDE

( 5 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1214

Okunma

SEVGİN ELLERİMDE

SEVGİN ELLERİMDE


Sevgini ellerimde buldum ansızın,
öylece tuttum, hiç kıpırdamadım.
Etrafta seni aradım.
Kimsesiz kalmış gibiydi sevgin,
Hemen aldım ellerime,
Nereye bıraksam bilemedim.
Dışarıda bıraksam, sırılsıklam olur,
İçime alsam, her yer karanlık.
Bir başkası asla görmemeli.
Ve şimdi ellerimde biz.
İmkansız sevdam oldun,
Düşlediğinden daha imkansız.


Ünal
31.10.2016

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sevgin ellerimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgin ellerimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİN ELLERİMDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
31.10.2016 01:23:32
5 puan verdi
Haz duydum güzel eserinizi okurken,yazdıran ve his eden yüreğinize sağlık hocam nicelerine inşallah
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL