Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Nafize Akyuz Simsek
Nafize Akyuz Simsek

ŞİİR YAZMAK

Yorum

ŞİİR YAZMAK

6

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

3788

Okunma

ŞİİR YAZMAK

ŞİİR YAZMAK

Şiir yazmak
hapishane avlusunda
volta atmaya benzer
Kâh ileri gider
mavi düşler kurarsınız
Kâh geriye dönüp
toz pembe anılara dalarsınız
Yerinizde sayarsanız
anaforların zifiri karanlığında boğulur
Kayan bir yıldız misali
Evrenin deriliklerinde kaybolursunuz

Şiir yazmak
dünya’yı gök yüzünden gözetlemeye benzer
Kâh galaksilere şatafatlı köşk kurarsınız
Kâh emmareden yer yüzünü seyrana dalarsınız
Ufkunuza kocaman bir pencere açmazsanız
Kendi ekseniniz etrafında döner
Elem
Keder
Istırablar içinde
Boğulursunuz

Nafize

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiir yazmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir yazmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİR YAZMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
9.7.2016 21:31:18
Bir şairin ruh halinin anlatımıydı eyvallah usta
Kalemin susmasın
____________________________Selamlar
AZAP
AZAP, @azap
9.7.2016 16:40:00
hep öyleyiz dost hep öyle kutlar sevgiler sunarım...
Celil ÇINKIR
Celil ÇINKIR, @celilcinkir
9.7.2016 08:10:51
Ben şiirlerimi çoğu kez Samanyolu'ndan 135 milyon ışık yılı ileride solda TORANDIKADOS adını verdiğim şiir yıldızı atölyemde yazıyorum. Emmareden dünyayı seyretmek çok güzel bir anlatımdı. Kendini yazan şiir yazmaz asla. Gönüllere ayna olduğu kadar şiirdir sözler. Teşekkürler şiir okuma ayrıcalığı tattırdığınız için.
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
9.7.2016 08:01:00
Şiir yazmanın zorluğunu ve şiir sanatının zor bir sanat olduğunu alatilmis şiirde. Şair beyni, vicdanı ve bedeni ile Hürriyet gerektirir.
Güzeldi şiir. Güzeldin şiir.
Selam ve de saygilar.
.
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
9.7.2016 07:46:18
duyguların özgürlügü şiirdir
Alişahin Aziz oğlu
Alişahin Aziz oğlu, @alisahinazizoglu
9.7.2016 03:59:37
Yüreğine ellerine sağlık değerli şaire güzel anlamlıydı şiir tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL