Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ça
çağrı kondakçi

Can Yaprakları

Yorum

Can Yaprakları

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

4,0

Puan

1036

Okunma

Can Yaprakları

Bitmemiş tüm şarkıların hüznüyle başlar bütün şiirler,
Ve soğumuş bir bardak çayın
gölgesinde gizlidir;
Beyaz bir sayfaya düşmemiş can yaprakları...

Yağmurlu bir akşamüstünü andırır;
yarı açılmış penceremin
günlerdir güneş görmemiş yüzü.
Uzamış tırnaklarımın altında saklıdır tüm günahlarım,
Yoksulluğumu susuyorum,
Ve gelecek can yaprakları...

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Can yaprakları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can yaprakları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Can Yaprakları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
31.3.2016 22:22:35
Can yapraklı düşüyor şimdi birer birer..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL