Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
umutlarım ve ben
umutlarım ve ben

*BAHÇENE İYİ BAK*

Yorum

*BAHÇENE İYİ BAK*

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1193

Okunma

*BAHÇENE İYİ BAK*

kendi bahçene iyi bak,
güllerini severken, çiçeklerin solmasın.
bir defa da görmek için bak,
çiçeklerin arasından beni bulacaksın.
gelmek istersen iyi düşün.
sonra, güllerinin dikenleri batmasın..

kasım 2007

Mehmet Çimen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
*bahçene iyi bak* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz *bahçene iyi bak* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
*BAHÇENE İYİ BAK* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
26.3.2008 09:59:02
Yüreğinize sağlık, çok güzel . Saygılar sunuyorum.
veysel ikibudak
veysel ikibudak, @veyselikibudak
25.3.2008 22:55:00
Gülü seven dikenine katlanır ama karanfil sevenlerin böyle bir sorunu yok...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL