Ey sevgilim! eğer bana karşı peçeni indirir benden örtünürsen bil ki ben zırh giymiş atlıları almakta ustayım.. antere
umutlarım ve ben
umutlarım ve ben
@umutlarimveben

BİR ŞEYLER OLMALI

25 Eylül 2009 Cuma
Yorum Yaz

BİR ŞEYLER OLMALI

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1177

Okunma

BİR ŞEYLER OLMALI

bir şeyler olmalı..

ölmeli bu beden.
yeniden aşk ile, doğmalı bu yürek..

sevinçler yapmalı.
hüzünler kaçışmalı.
anılar ağlatmalı..

bir şeyler olmalı..

yanmalı bu beden.
yeniden aşk ile, dolmalı bu yürek..

yağmurlar yağmalı.
çiçekler açtırmalı..
düşünceler boğmalı.

bir şeyler olmalı..

gitmeli bu beden.
yeniden aşk ile, gelmeli bu yürek...


eylül.. 2009

Mehmet Akif Çimen

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir şeyler olmalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şeyler olmalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ŞEYLER OLMALI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kaderimsin
kaderimsin, @kaderimsin38
25.9.2009 23:17:33
evet bir şeyler olmalı
olması dileklerimle.....
fikretmalkoc
fikretmalkoc, @fikretmalkoc
25.9.2009 22:09:53
bir şeyler olmalı..

yanmalı bu beden.
yeniden aşk ile, dolmalı bu yürek..

tebrikler ...şiir dostu
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ