Nefretin kök salması, tıpkı kötü ün gibidir: yok edilmesi zordur. baltasar gracian

Şii Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Şii" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Şii ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Şii" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Şii ile ilgili " 24669 " şiir aşağıdadır.
YANYAN DİZİLİP OLUŞAN KELİMELERDE
BİR ANLAM ÇIKIYOR CÜMLELERDE
DUYGULAR DİLE GELİYOR ŞİİRLERDE

BİR ÖMÜR ANLATILIYOR DİZELERDE

...
Devamını oku »
Ne düşünüyorum biliyor musun?
Bildiğini düşünüyorum
Sana almadığım hediyenin
Bir türlü alamadığım hediyenin
Birden

...
Devamını oku »
Sen göz karası
Bizdedir artık, çıldırmanın sırası

Biliyoruz
Çıldırırsak Mısralarımızı yakıp

...
Devamını oku »
Bir kilo kuzu kıyma aldım
Bu şiire ekledim
Kuzu kıymalı şiir oldu

Öğlen oldu bizim manava uğradım

...
Devamını oku »
sen yalan kalsan
ya da
yalan söylesen,
bakışlar aşkı ve nefreti anlatmakta...

...
Devamını oku »
Pembe yanaklarda gönlüm de, güzel bilmiyor,
Gönlümü verdim dedim. Aşk ile sevdim dedim,
Her ne dediysem de bir türlü yüzüm gülmüyor.

Koklamadan kaybolup gitti, gönül verdiğim,

...
Devamını oku »

İlk 2255 2256 2257 2258 2259 2260 2261 2262 2263 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL