Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ebar77
ebar77

ŞİİRLER

Yorum

ŞİİRLER

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

870

Okunma

ŞİİRLER


YAZIYORUM HER HECEDE
YANYAN DİZİLİP OLUŞAN KELİMELERDE
BİR ANLAM ÇIKIYOR CÜMLELERDE
DUYGULAR DİLE GELİYOR ŞİİRLERDE

BİR ÖMÜR ANLATILIYOR DİZELERDE
BAĞRINA BASTIĞI TÜM HİSLERDE
HER YENİ GÜN BİTİYOR GECELERDE
DUYGULAR DİLE GELİYOR ŞİİRLERDE

YAZARKEN DAMLIYOR DEFTERE
SÜZÜLÜRKEN BİLMEDEN YOL NEREYE
KÜÇÜK BİR GÖL BEYAZ SAYFA İÇİNDE
DUYGULAR DİLE GELİYOR ŞİİRLERDE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şiirler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİRLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gezgin1985
gezgin1985, @gezgin1985
14.9.2008 19:44:44
Yetenek var.
Hakikaten var.
İleride güzel şiirler
okuyacağız kaleminizden.
Saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL