Her ruh, yeniden düzenleme ihtiyacı duyan bir melodidir. stephane mallarme

Şeh Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Şeh" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Şeh ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Şeh" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Şeh ile ilgili " 9602 " şiir aşağıdadır.
Bir şeyler yapılmalı-hemen vakit geçmeden
PKK lı terörist-kanımızı içmeden
Uyanık olmalıyız-uyandırmalı arşı
Daha gür bir nefesle-söyle İstiklal Marşı

...
Devamını oku »

VATAN sevdasıyla yanan gönüller,
Kalpte iman ile gider ALLAH’A...
Kıskanır baykuşlar, öter bülbüller,

...
Devamını oku »

Sen ki dağ başlarında titreyip üşüyorken
Biz seyire dalmıştık ya bir maç ya bir dizi
Kahpece bir pusuda sen Şehit düşüyorken

...
Devamını oku »
ay ile hilal var kutsal kanının aksinde
mehmedim ölünde dirin gibi ne heybetli
sinendeki iman kalesi nede kudretli
cennet gökten inse yeridir mehmedim
son kalem bükülmez bileğim miğferim

...
Devamını oku »
Bu gün 29 ekim en büyük bayramımız… Kalbimizde sızı, gözlerimizde yaş var. Bir ayda 27 şehit, 8 askerimiz tutsak şer güçlerin maşaları tarafından… Kabullenmek çok zor…Bu ülkenin ekmeğini yiyip, bu vatana hayasızca kurşun sıkmak, akıl ve mantığın dışında, insanlıkla alakası olmayanların yapabileceği iş olsa gerek… Terörü ve terörizmi kendini insan vasfına koyan herkes kınamak zorundadır… Yetmiş Milyonla bağırıyorum terörü nefretle kınıyoruz….
Bu gün 29 Ekim yetmiş milyon sokaklarda, ellerinde Ay_Yıldızlı bayrağımız hep bir ağızdan bağırıyor:

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ…


...
Devamını oku »
Al bayrağa ay yıldız
Kanın bayrağa renk oldu
Sana gelen her kurşun
Yürekteki yaradır
Adın toprağım üzerinde

...
Devamını oku »
ve..yaratıcı dedi ki
ey dünya bana hizmet edene hizmet et
sana hizmet edeni kendi hizmetinde kullan
………………………....................................

...
Devamını oku »


Aşkın sensiz durağı beni sensizlik çölünde bırakıyor
feryatların anı Leyla nın zılgtıları ve yokluğun

...
Devamını oku »
Karanlıklar elbet bir gün son bulur
Nurlu ışık gözlerinden doğacak
Zalimlere mutlak hesap sorulur

Okşuyordu gül kokulu melekler

...
Devamını oku »

İlk 893 894 895 896 897 898 899 900 901 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL