Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Kişisel Gelişim 101

0/5
0 kişi
0
Okunma
0
Beğeni
0
İnceleme
Tanıtım Yazısı
"Başarılı ve başarısız kişilerin yetenekleri arasında pek de büyük farklar yoktur. Onların arasındaki tek fark, başarılı kişilerin potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirme yönünde daha fazla istek ve arzu duymalarıdır."
Hangi şirkette veya organizasyonda liderlik yapıyorsanız yapın veya işiniz ne olursa olsun, John C. Maxwell'in mükemmele ulaşmanızı sağlayacak tavsiyelerine kulak vermeniz perfomansınızın artmasına yardımcı olacaktır.O halde:
Öğrenmeyi, ömür boyu sürecek olan bir uğraş haline getirmenin sırrı nedir.?
En yüksek oranda bir gelişme sağlayabilmek için zamanınızı nereye odaklamalısınız?
Sürekli başarılı olabilmek için nelerden fedakarlık yapmanız gerekir?
Kişisel gelişiminizin önündeki engelleri nasıl kaldırabilirsiniz?
Tecrübeyi bilgeliğe dönüştürmenin anahtarı nerededir?
daha fazla
Yayınevi: Arıtan Yayınevi
ISBN: 9789756060926
Sayfa: 112s.
Boyut: 13,5x20
Kapak: Ciltsiz
Tarih: 0
Kağıt Tipi: 2. Hamur
İncelemeler ve Yorumlar
13,5x20 kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL