Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson

Geri Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Geri" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Geri ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Geri" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Geri ile ilgili " 2611 " şiir aşağıdadır.
Yürüyen ayaklar ses ve iz vermiyordu. Eller hissedilmiyor, gözler göremiyordu.

Bir ayrılık vaktiydi; Sevenler ve Âşıklar mağrur mağrur ağlıyordu. Birden yer depreşerek titredi, gök matem yıldızının mehtabına süslendi. Denizler, dalga seslerine gizlendi. Ateşler yanıp, tutuştu. Ay ve güneş yanık seslerini artık izdivada, izdivada kanatırcasına, haykırırcasına söylendi.

Bir ayrılık vaktiydi; Seven, sevdiğine ihanet etti. Sanki bütün dünyalar üzerine yürüdü. Yürekte yaralar açıldı. Teslimiyeti aşk ve sevgiyi inkâr ederek kabul etti. Mutsuzluk denilen yer de hep gizlendi. Yaşam sevinci denilen ümitler tükendi. Kimseleri artık kimseleri bu yalancı dünyada gerçekten bir daha inanarak sevemedi.

...
Devamını oku »
Bütün gemileri yaktım.
Birbirimize ulaşan
Ne kadar köprü varsa
Hepsini yıktım...
Ölümden bile güçlü dediğim aşkım

...
Devamını oku »

Bir gece yarısında öptün beni uykuda,
Vedasız çekip gittin ardında giz bıraktın,
Ben poyraza tutuldum sen ise bak kuytuda,

...
Devamını oku »
süzülürken bu veda
gittiğin yolların kıvrılan virajında
biraz daha kendine kayboldun sen
tuhaf bir soyut masalla


...
Devamını oku »
SEVİYORR,SEVMİYORR.
SON YAPRAKTA KOPTU,
AMA SEVMİYORMUŞSUN…

DEDİM;” YANLIŞ SAYDIM GALİBA”

...
Devamını oku »
Benden Aldıklarınızı Geri Verin.


Düşünüyorum da ,
Şu yaşadıklarımı hak edecek ne yaptım diye,

...
Devamını oku »
Elimi tut, saçımı okşa.
Sımsıcacık kucağını yine aç bana,
Gel artık rüyama baba.
Onca yaşıma rağmen,
Yanında hep çocuktum ben.

...
Devamını oku »
Kadere küsmek istesemde hata bizde unutma,
Bir dilek tut hadi lütfen beni benden iste öyle,
Söyle şimdi bir daha seven terkeder mi böyle.

Bilemedim, sevdiğim, biter belki geçer sandım,

...
Devamını oku »
Bende bir nokta kadar anlamsızım. Bitkinim.
Bitti mi artık diye beklerim
Geri gelmez hiç gidenlerim..

Kalbimin şarkısı çalarken

...
Devamını oku »
Elimde kağıt kalem
Titreyen ellerimle seni sevdiğimi yazıyorum
Sana susayan şu yüreğimi dile getiriyorum
Ne kadar da sana muhtacım
Şu kağıda mürekkebim tükenene kadar yazıyorum

...
Devamını oku »

İlk 208 209 210 211 212 213 214 215 216 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL