Herkesin aynı şeyi düşündüğü bir ortamda hiç kimse hiçbir şey düşünmüyor demektir. walter lipmann

Fi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Fi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Fi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Fi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Fi ile ilgili " 5412 " şiir aşağıdadır.
her atışlarında bomba kusuyor
dinmeyecek acı yavaşlar belki
mal satışlarında herkes susuyor

var mısın ey insan boykot etmeye

...
Devamını oku »
Filistinde bir çocuk çığlığı

Geceyi yırtarak

Düştü toprağa

...
Devamını oku »
Yahudi’nin köpekleri, çökmüş yine üstüne;
Çoluk çocuk dinlemeden, ölüm kusmuşlar ölüm.
Ey Müslüman milletleri, çabuk eriş rüştüne;
Hiçbir asır görülmedi, böyle zalimce zulüm.

...
Devamını oku »
Kızıldeniz gül bahçesi,
Filistin'in baş belası
Çölde çaresizdin gafil
Bıldırcının en alası
Bu mu inancın bedeli

...
Devamını oku »
Özgürlüğüm…


Şarktan ,Garp’a
Her taşı ihanetli şehirlerden geçtim

...
Devamını oku »
Niye hep kaçıyorsun? Yakar beni hicranın,
Mekanım oldu benim her gün geçtiğin bulvar.
Ben sende yok olurum, aydınlatmaz ecramın,
Artık koşamıyorum, dar geliyor bu kulvar.


...
Devamını oku »
kurt açlığında
dişleri keskin mi keskin

önce kara çaldılar
sonra çamura buladılar

...
Devamını oku »
Yıldız düşer mi gökten hiç;
Dün olur mu, zaman?

Bir adam sapar mı hiç yolundan?

...
Devamını oku »

İlk 480 481 482 483 484 485 486 487 488 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL