ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Üsküdar Fikir Sanat Merkezinde Üceretsiz AdWords Eğitimleri

Üsküdar Belediyesine bağlı Üsküdar Fikir Sanat Merkezi (ÜSFM)'de kendini internet reklamcılığı konusunda geliştirmek isteyenler için Google AdWords Eğitimi ücretsiz olarak veriliyor.

13.3.2019

Üsküdar Fikir Sanat Merkezinde Üceretsiz AdWords Eğitimleri

Tarihi Burhan Felek Köşkünün Üsküdar Belediyesi tarafından bir Kuluçka Merkezine dönüştürülmesi sonrasında birçok genç girişimci adayı projesini hayata geçirebileceği etkileyici bir ortama kavuşmuş. 

Girişimci adaylarına birçok konuda maddi ve manevi desteğin verildiği merkezde, merkeze bağlı mentorlar (danışman, eğitmen) tarafından girişimci adaylarının ihtiyaç duydukları konularda eğitimler düzenleniyor. Genç girişimcilerin ihitiyaç duyduğu konuların başında ise internet reklamcılığının amiral gemisi olarak adlandırılan Google AdWords Reklamları (Google Ads) geliyor.  

Girişimci adaylarının ürün ve hizmetlerini potansiyel müşterilerine ulaştırmanın en etkin yolu olan Google AdWords Reklamları hakkında detaylı bilgi edinebilmeleri için Üsküdar Fikir Sanat Merkezi mentorlarından biri olan AdWords Uzmanı Ertuğrul Müyesseroğlu tarafından düzenli olarak Google AdWords Eğitimleri düzenlenerek girişimcilerin bu konudaki bilgi düzeyleri arttırılmakta.. 

Düzenlenen AdWords eğitimlerinden merkeze bağlı girişimci adaylarının yanı sıra internet reklamcılığına ilgi duyan herkes, önceden kayıt yaptırmak kaydı ile yararlanabiliyor.  

Temel seviyede verilen AdWords Eğitimi yaklaşık olarak 6 saat sürüyor. Bunun yanında eğitime katılanlara eğitim sonrasında dijital olarak hazırlanmış katılım sertifikası e-posta ile gönderilmekte..  

Eğitimin gerçekleştiği tarihi köşk ve tarihi köşkün yemyeşil havuzlu bahçesi ile hemen giriş tarafında bulunan ve Down sendromlu gençlerin hizmet verdiği Tebessüm Kahvesi eğitime gitmişken mutlaka görülmesi gerekenler olarak öne çıkıyor.
adwords eğitimi google ads eğitimi üsküdar fikir sanat merkezi adwords uzmanı ertuğrul müyesseroğlu
Yorumlar
"Üsküdar Fikir Sanat Merkezinde Üceretsiz AdWords Eğitimleri" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Üsküdar Fikir Sanat Merkezinde Üceretsiz AdWords Eğitimleri ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.