ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- Chesterfield Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Batman'da ücretsiz fotoğrafçılık kursu verilecek

Batmanlı Fotoğraf Sanatçısı Hasan Açan, Gençlik ve Kültür Evi bünyesinde ücretsiz fotoğrafçılık kursu verecek.

3.11.2015

Batman'da ücretsiz fotoğrafçılık kursu verilecek

Batman Gençlik Evi Fotoğraf Kulübü eğitmeni ve TPAO çalışanlarından Fotoğraf Sanatçısı Hasan Açan, Gençlik ve Kültür Evi bünyesinde ücretsiz fotoğrafçılık kursu verecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Hasan Açan, Gençlik ve Kültür Evi bünyesinde 11 Kasım-06 Ocak tarihlerini kapsayan sürede ücretsiz fotoğraf kursu vereceklerini belirti.

Ücretsiz kurslarla binden fazla kişi derneklerine ait DSLR makineleri ücretsiz kullanma imkânına sahip olduklarını belirten Açan, “Kurslarda fotoğrafçılığın temellerini, çekim tekniklerini, filtreler, kompozisyon, fotoğrafçılık terimleri ve birbirinden önemli konuların yanında yakın bölge ve civar il, ilçelere geziler yapılarak çekim teknikleri pekiştirilmektedir. Fotoğrafçılık derslerimizle daha iyi fotoğraflar çekmenin inceliklerini öğrenmeye sizi de bekliyoruz. Kursiyerlerimiz atölyemize ait DSLR Fotoğraf makinelerini eğitim süresince ücretsiz kullanıyor ve kurs sonunda çektikleri başarılı fotoğrafları yine ücretsiz sergileme imkânına sahip oluyorlar.” dedi.

Açan, “Eğitimlerimiz 25’er kişilik modern ve ferah atölyelerde projeksiyon cihazları eşliğinde verilecektir. Dersler her hafta Çarşamba ve Perşembe günlerinde 18.00-20.00 saatleri arasında Sağlık Mahallesinde bulunan Eski Tekel Binası Gençlik ve Kültür Evi’nde yapılacaktır.” şeklinde belirtti. (İLKHA)

Yorumlar
"Batman'da ücretsiz fotoğrafçılık kursu verilecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Batman'da ücretsiz fotoğrafçılık kursu verilecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.