ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sarıkaya'da ihtiyaç sahipleri için tiyatro oyunu sahnelendi

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla tiyatro oyunu sahnelendi.

31.12.2014

Sarıkaya'da ihtiyaç sahipleri için tiyatro oyunu sahnelendi

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen gösterimde, " Anadolu ’nun Kandilleri Tahta Kılıçlar" oyunu tiyatroseverler tarafından izlendi. İlçede görevli hekimlerin katkısıyla gerçekleştirilen gösterimde, Ankara ’dan gelen tiyatro oyuncuları Hoca Ahmet Yesevi, Evliye Çelebi, Yunus Emre ve Aşık Veysel karakterlerini canlandırdı.
Doktor Onur Ünal, oyun sonrası yaptığı açıklamada Sarıkaya’daki hekimler olarak yardıma muhtaç kişiler amacına tiyatro oyunu organizasyonu tertip ettiklerini belirtti.
Ankara’daki tiyatrocu arkadaşlarından ricada bulunduklarını ve onların da kendilerini kırmadıklarını anlatan Ünal, "Bu tiyatronun bilet gelirleri yardıma muhtaç insanlarımıza gidecek. Bunun yanı sıra ilçemizde değişik bir organizasyon düzenlemek istedik. Tiyatro oyunumuzda anlatmak istediğimiz, bizim manevi değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğidir. İzleyenler de oyunumuzdan çok memnun olduklarını alkışlarıyla gösterdi. Umarız ilçemizde bu tür organizasyonların devamı gelir. Sarıkaya Belediyesi, hem teknik anlamda hem de maddi anlamda bizlere desteklerini esirgemediler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu.


Kaynak:
http://www.radikal.com.tr/yozgat_haber/sarikayada_ihtiyac_sahipleri_icin_tiyatro_oyunu_sahnelendi-1261843


Yorumlar
"Sarıkaya'da ihtiyaç sahipleri için tiyatro oyunu sahnelendi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Sarıkaya'da ihtiyaç sahipleri için tiyatro oyunu sahnelendi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.