ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Dünyaca ünlü Hasan Kale'den inanılmaz bir sergi!

Sadece Türkiye'de değil Dünya'da da tanınan, alanında bir numara olan Mikro Art sanatının öncülerinden Hasan Kale bizlerle birlikte olacak.

24.11.2014

Dünyaca ünlü Hasan Kale'den inanılmaz bir sergi!

19 – 26 Kasım 2013 tarihleri arasında Sait Halim Paşa Yalısı müthiş bir sergiye ev sahipliği yapacak. Kelimenin tam anlamıyla görsel bir şölen olacak. Sadece Türkiye’de değil Dünya’da da tanınan, alanında bir numara olan Mikro ART sanatının öncülerinden Hasan Kale bizlerle birlikte olacak. Değişik objeler üzerine yaptığı ilginç, şaşırtıcı, kısaca akıl dışı eserleriyle İstanbul’da.

Farklılık ve farkındalık yaratan, hayatın içinden seçtiği objeler ve sunduğu eserlerle bizlere bambaşka bir pencere açıp bakış açımızı değiştiren, yepyeni bir konuşturma dili oluşturan Hasan Kale, bizleri yine bambaşka bir dünyaya götürecek. İlk kez sergilenecek kaktüs dikeninde İstanbul’u, kelebek kanatlarındaki ince işçilikleri, dikiş iğnesinin deliğindeki farklı yorumu, kırık pirinç tanesindeki Atatürk resmi ve yepyeni sürprizleri ile bizlere söyleyecek söz bırakmayacak. Bir idol ve marka olan sanatçı büyük boy tabloları ile de geçmiş zaman dilimlerinden bugünlere gelen değişik kültür birikimlerinin kendine has yorumu ile anımsatmalar yapıyor. Hızla akıp giden zaman diliminden yalın bir şekilde kalmış birçok farklı döneme ait eseri bize hoş bir görsel şölene dönüştürmüş. Karmaşanın içindeki dinginlik hangi zaman diliminde olursak olalım hiç değişmeyen yanlarıyla karşımızda. İzleyenlere inanılmaz anlar yaşatacak "Geçmişten Yansımalar" sergisi ile bizlerin gönlünü bir kez daha fethedeceğe benziyor.

Bizlere düşen; İstanbul’lu sanatseverler olarak tüm misafirperverliğimizi göstererek dünyaca ünlü sanatçı Hasan Kale’nin yanında olup, onun güzel eserlerini, hoş sohbetini, ilginç yorumlarını dinleyerek yüzümüzdeki tebessüm eşliğinde keyfini çıkartmak.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/dunyaca-unlu-hasan-kale-sergisini-etkinlikler-1971283/


Yorumlar
"Dünyaca ünlü Hasan Kale'den inanılmaz bir sergi!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Dünyaca ünlü Hasan Kale'den inanılmaz bir sergi! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.