ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bit pazarından servet çıktı

ABD'de bit pazarından 7 dolara oyuncak bebek alan bir kadın, küçük çaplı bir servete kondu. Bebek kutusundan ünlü Fransız ressam Renoir'ın küçük tablosu çıktı.

12.9.2012

Bit pazarından servet çıktı

İsmi öğrenilemeyen kadının, üzerinde "Renoir" imzası görülen resmi çöpe atmaya karar verdiği fakat annesinin engel olduğu öğrenildi. Kendini "Renoir Kızı" olarak adlandıran kadının aldığı tablo, 14 x 23 santim boyutlarında... "Renoir Kızı" söz konusu tabloyu annesinin uyarısının ardından Potomack Co. adlı müzayede şirketine plastik bir torbada götürmüş. Çalışmanın Fransız empresyonist Pierre-Auguste Renoir’a ait olduğunu ortaya çıkaran şirket, "Seine Kıyılarının Peyzajı" adlı tablonun 75 bin ila 100 bin dolar arasında bir değere sahip olduğunu belirtiyor. 1879 tarihli tablonun 29 Eylül’de açık artırmaya çıkartılacağı öğrenildi.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
Mesaj Yaz 14.9.2012 00:07:31
Hikayesini yazsam klişe diye burun kıvırırlar yahu. İşte capcanlı örneği...Ama bu böyle bitmez, mafya bulur o kadını. Belki de biz burada çayımızı içip "Ah o servet bana çıkacaktı ki" geyiğini yaparken kadının bir yerlerde cenazesi yapılıyordur. Allah'ım sana çok şükür. Arada çantamın gizli bölmelerine sakladığım ufak çapta paraları uzun bir zaman sonra bulduğum anki sevincim yeter bana vesselam:)) Birgün ölürsem ve çantam eskiciye satılırsa, içinden ancak saatçilerin cam tezgahın içinde saklayabileceği değersiz paralar çıkacağı için şimdiden üzgünüm.

Mesaj Yaz 12.9.2012 23:06:06
NE ÇÖPÜ KARDEŞİM HIRSIZLAR BİZİ RAHAT B IRAKSIN BİŞEY İSTEMİYORUM.GÜNDÜZ GÖZÜNE EVİME HIRSIZ GİRDİ VE ELİNİ KOLUNU SALAYARA K ÇIKTI.NEREDE POLİS BİRAZDA HIRSIZLARI GÖRSÜN.ANCAK MEMUR VE ÖĞRENCİLERİ GÖRÜR.YA BENDEKİ ŞANSA BAK KİMİ BEBEK ALIR SERVETE KONARRRRRRRR...

Mesaj Yaz 12.9.2012 23:06:05
NE ÇÖPÜ KARDEŞİM HIRSIZLAR BİZİ RAHAT B IRAKSIN BİŞEY İSTEMİYORUM.GÜNDÜZ GÖZÜNE EVİME HIRSIZ GİRDİ VE ELİNİ KOLUNU SALAYARA K ÇIKTI.NEREDE POLİS BİRAZDA HIRSIZLARI GÖRSÜN.ANCAK MEMUR VE ÖĞRENCİLERİ GÖRÜR.YA BENDEKİ ŞANSA BAK KİMİ BEBEK ALIR SERVETE KONARRRRRRRR...

Mesaj Yaz 12.9.2012 15:44:50
ben de mi çöpleri karıştırsam yahu

Mesaj Yaz 12.9.2012 10:58:27
vayyy şansa bak :))) nerde bizde o şans beee :))


Yorum Yapın

Bit pazarından servet çıktı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.