ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bu hafta 4 film vizyona girecek

Bu hafta ''Kara Şövalye Yükseliyor'', ''Kayıp'', ''Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk'' ve ''Polis'' adlı 4 film vizyona girecek.

26.7.2012

Bu hafta 4 film vizyona girecek

ksiyon, dram ve macera türündeki ABD, İngiltere ve Hindistan yapımı ’’Kara Şövalye Yükseliyor’’ filminin yönetmenliğini Christopher Nolan yaptı.

Morgan Freeman, Christian Bale, Anne Hathaway, Gary Oldman, Marion Cotillard ve Liam Neeson’un rol aldığı filmin senaryosunu ise Christopher ve Jonathan Nolan, David S. Goyer, Bob Kane kaleme aldı.

Filmde, Talia al Ghul’un başını çektiği Gölgeler Birliği ve Talia’nın koruyucusu Bane’in (Tom Hardy) Batman’e savaş açması konu ediliyor.

Yönetmenliğini Heitor Dhalia’nın yaptığı, dram ve gerilim türündeki ABD yapımı ’’Kayıp’’ filminin oyuncuları arasında Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter, Sebastian Stan, Wes Bentley, Joel David Moore, Katherine Moennig bulunuyor.

Filmde, kız kardeşinin ortadan kaybolmasıyla kendisini iki sene önce kaçıran seri katilin geri döndüğünü anlayan Jill’in herkesi karşısına alarak, kız kardeşini kaçıran adamın peşine düşmesi anlatılıyor.

Engin Altan Düzyatan, Yekta Kopan, Sezen Aksu’nun seslendirme yaptığı animasyon türündeki ’’Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk’’ film, Max’ın son güç kristalini ele geçirmemesi için ’’Gölgelerin Efendisi’’ ile ezeli mücadelesini sürdürmesini konu ediniyor.

Fransız yapımı dram türündeki ’’Polis’’ filminin yönetmenliğini Maiwenn Le Besco üstlendi.

Riccardo Scamarcio, Nicolas Duvauchelle, Sandrine Kiberlain, Joey Starr, Marina Fois, Karole Rocher, Frederic Pierrot, Karin Viard ve Arnaud Henriet’in rol aldığı filmde, Paris Çocuk Koruma Birimi’nde çalışan Chrys, Nadine, Iris ve Fred’in hem kendi sorunları hem de pedofili gibi suçları araştırmaları süreci işleniyor.

Kaynak:haber7.com

Yorumlar
"Bu hafta 4 film vizyona girecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bu hafta 4 film vizyona girecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.