ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Micheal Jackson'ın belgeseli yapılıyor

Pop müziğin efsane ismi Michael Jackson'ın ''Bad'' adlı albümünün belgeseli yapılacak.

11.7.2012

Micheal Jackson'ın belgeseli yapılıyor

Belgeselin yönetmenliğini yapacak Spike Lee, belgesel hakkında, ’’Micheal Jackson’ın mahzenine tam anlamıyla girdik. ’Bad’ adlı albümü için 60 demo kaydı var, 11’ini kullanmış. Bunları dinlemek heyecan verici bir deneyimdi, onu dinlemekten keyif almak için onu anlamak gereksiz bir şey’’ dedi.

Belgesel, Michael Jackson’ın ’’Smooth Criminal’’, ’’The Way You Make Me Fee’’ gibi parçalarını içeren ’’Thriller’’ adlı albümünün de dahil edileceği bir organizasyon olan ’’Bad’’ albümünün piyasaya çıkışının 25’nci yılını kutlamak için kullanılacak materyallerin bir parçası olacak.

Yönetmen Lee, belgeselde Jackson’un sanatsal kimliğinin yanısıra kişisel yönlerinin de sergileneceğini, Jackson’un aslında harika bir espri anlayışına sahip olduğun söyledi.

Micheal Jackson’ın 1987’deki ’’Bad’’ adlı albümünde vokal yapan Mariah Carey, Kanye West, L.A. Reid, Sheryl Crow gibi şarkıcıların röportajlarının da yer alacağı belgeselin yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanırken, kesin bir tarih verilmedi.

Kaynak:haber7.com

Yorumlar
Mesaj Yaz 14.7.2012 18:31:41
1987 yılında "Bad" albümünde geri vokalde kanye west ve mariah carey yoktu ayrıca ’’Smooth Criminal’’, ’’The Way You Make Me Feel’’ parçaları "Thriller" albümünde diil, "Bad" albümünde yer aldı..

Mesaj Yaz 12.7.2012 17:57:05
Bir yıldızın yeri daima göklerdedir, kimse onu olduğundan küçük gösteremez. Michale Jackson daima bir yıldız kalacak. Güneşi balçıkla asla karartamayacaklar. Her ne kadar onun yüreğini kırsalarda, bu dünyadan kırık bir yürekle ayrılsa da bizlerin yüreğindeki yeri her zaman apayrı. Güzel yürekli insanlar daima yaşarlar. Michaelde...

Mesaj Yaz 12.7.2012 17:47:58
allah rahmet eylesin nev-i üstad...


Yorum Yapın

Micheal Jackson'ın belgeseli yapılıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.