ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur. MONTAİGNE Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Malatya Kitap Fuarı'na Rekor Katılım

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan Malatya Kitap Fuarı'nı 300 bin kişinin ziyaret etmesi beklenirken, fuara 240 yayınevi ile 100 yazar da katılım göstercek.

16.4.2012

Malatya Kitap Fuarı'na Rekor Katılım

Bölgesinde önemli bir kültür, finans ve ticaret merkezi olan Malatya, özellikle kültür-sanat alanındaki faaliyetlerini her gün biraz daha geliştiriyor.

Bu çerçevede 3 yıldır yürütülen Malatya Okuyor Kampanyası’nın ulaştığı başarıyı taçlandırmak ve halkın okumaya olan iştirakını arttırmak amacıyla bölgenin ilk ulusal kitap fuarını açmak için çalışmalar devam etdiyor.

Doğunun batısı, batının doğusu konumundaki Malatya’da Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan Malatya Kitap Fuarı, şehir merkezinde yeni belediye binası yanında 5000 m2 kapalı alanda Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımı ile gerçekleştirilecek.

Malatya Kitap Fuarı, Bilgi, İletişim, Pegasus, İşbankası, Yapı Kredi, Doğan, Final, Timaş, Kitaplar, Alfa, Sel, Turkuvaz, Hayat, Nesil, Kaynak Kültür Grubu, Metis, Ayrıntı, Akçağ, Ötüken, Damla, Elips, Tübitak, Dergah, Kitapevi, TDK, TTK, TDV gibi ülkemizin önde gelen yayınevleri başta olmak üzere 240 yayınevi 100 yazarın katılımıyla 1 Mayıs 2012 günü saat: 10.00’da açılacakt.

Düzenlenecek kitap fuarı tüm bölgeye hitap edecek şekilde organize edilecekken, Elazığ, Adıyaman, Erzincan, Gaziantep, Kahramanmaraş, Sivas, Tunceli, Bingöl ve Muş illerinin fuara katılımları için reklam çalışmaları ve üst düzey yöneticileri ile işbirliği yapılıyor.

Fuarı minimum 300 bin kişinin ziyaret etmesi için hazırlık ve planlamalar gerçekleştiriliyor.

Kaynak:haber7.com

Yorumlar
Mesaj Yaz 18.4.2012 20:50:00
cevap gelmedi..susturuldum...sayende...
siz nerelisiniz ankaraya göre doğudan vana göre batudan...italyaya göre izmir doğuda kalırken...ben dünyanın hangi kültür merkezindeyim lazo..fıkra....kıskanma neresinde olursan karadeniz kutubun güneyinde kutupsa senin kuzeyinde....okumak kültürdür memleketime....


Mesaj Yaz 18.4.2012 10:36:33
300 bin kişi...Maşallah. Bu güzel bir haber. Umut verici.

Mesaj Yaz 17.4.2012 19:09:55
"Doğunun batısı, batının doğusu konumundaki Malatya’da.... "

memleketim ( sadece doğduğum yer ve de yazları yaşadığım yer) sevdiğim yer.
böyle güzel haberler alırken sevinçliyim her seferin de her tarafta çoğalması isteğiyle bencillik yapmadan......

Tırnak işaretim doğu ve batı sözünü irdelediğimden. Yuvarlak dünyanın etrafında soldan yada sağdan dönmek oranın yönünü belirlemez bence...Her yer batının doğusu ve her yer doğunun batısıdır. Zıtlıkla olmayan insanların yaşadığı tek yer herhangi bir yer isminin geçesi bence daha iyi...
Hem övgü hem yergi karışmış kelimelerle yer demeden söylense daha iyi olurdu. Ben doğulumu batılımıyım sorusunu sordurdunuz bana...yada yönüm neyimi değiştirecek....
cevaplarsanız sevinirim....




Yorum Yapın

Malatya Kitap Fuarı'na Rekor Katılım ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.