ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

2.2 milyon dolarlık karpuz dilimleri

New York'taki Sotheby's müzayede evinde düzenlenen müzayedede Latin Amerikalı sanatçı Rufino Tamayo'nun Karpuz Dilimleri adlı resmi 2.2 milyon dolara satıldı

18.11.2011

2.2 milyon dolarlık karpuz dilimleri

Sotheby’s müzayede şirketinin Latin Amerika Sanatı yöneticisi Carmen Melian, "Bu Rufino Tamayo için harika bir akşam oldu" diye konuştu. Melian, 1950 tarihli Karpuz Dilimleri resminin, Amerikalı ünlü soyut sanatçı Mark Rothko’ya atıfta bulunan bir ’renkler senfonisi’ olduğunu, bu satışın Latin Amerika sanatında rekor olduğunu söyledi. 91 yaşında ölen Tamayo, 20. yüzyıl Meksika sanatının en önemli sanatçıları arasında görülüyor.

Yorumlar
Mesaj Yaz 20.11.2011 16:10:59
Allah'ım birgün bu tuhaf şeylere servet harcayan insanları anlayabilecek miyim?


Yorum Yapın

2.2 milyon dolarlık karpuz dilimleri ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.