ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Mutlu Bayramlar

Yarından tezi yok her gönlü almanın bir yolunu bulma zamanı… Nice mutlu çok güzel bayramlar dilerim herkese...

31.8.2011

Mutlu Bayramlar

Herkese merhaba!

Yarından tezi yok her gönlü almanın bir yolunu bulma zamanı…


İyi kötü, güzel çirkin, mutlu mutsuz, stresli, yorucu, yorgun, bazen kırıcı olduğumuz zamanlar, bazen sevincimizi paylaştığımız çok güzel ve hüzünlü anılara sebep olduk birbirimizin hayatında...

Şimdi bir parmağımızın ucunda kaç kişinin hatırını almaya çalışırım şu dakikalarda bilmiyorum... Adını hiç duymadığım, yüzünü hiç görmediğim, çok iyi tanıyıp sürekli görüştüğüm, fırsatsızlıktan bir kahve içip sohbet bile edemediğim arkadaşlara sahibim, Edebiyet Defteri ailesinde…... Fakat her birinizi kalbimle kucaklamak istediğimi ve Ramazan ayının bitimiyle birlikte malum Ramazan Bayramnızı her birinizin tek tek kutlar, sevgilerimi sunarım...

Aile büyüklerinden başlayarak son gelen üyeye kadar saymak lazım şimdi.

Ansızın’la başlayalım :)) Hayatımda olduğun her gün için teşekkür ederim... İyi ki buradayız...

Umarım çok mutlu ve harika ve kendi deyimimle süpper geçer :))

Tatil için yolda olacaklara şimdiden dikkatli gidip gelmelerini öneriyorum. Ben de yaklaşık on gün boyunca yollarda olacağım. Umarım sorunsuz, kazasız, belasız bir bayram geçiririz.

Sevgimdesiniz...


Banu Kalyoncu




Yorumlar
Mesaj Yaz 29.8.2011 11:53:25
Edebiyat Defteri, gerçekten hayatımızda "iyi ki var".Tüm yönetim ve üye dostlarıma Mübarek Bayramlarının şeker gibi geçmesini diliyorum.

Kaplumbağaya sormuşlar nereye diye?Dostuma demiş zor varırsın demişler olsun varamasamda yolunda ölürüm demiş.
YOLUNDA ÖLÜNECEK DOSTLARIN BAYRAMI KUTLU OLSUN.



Yorum Yapın

Mutlu Bayramlar ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.