ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İBB'den Ramazan etkinlikleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı’nın manevi iklimine uygun programlar hazırladı.

2.8.2011

İBB'den Ramazan etkinlikleri

Sultanahmet Meydanı dışında da birçok farklı noktada, bu mübarek ayın ruhuna uygun programlar ve etkinlikler İstanbulluları bekliyor. Sokak iftarlarından, Sosyal Tesis iftarlarına, Feshane’den Kitap Fuarlarına kadara birçok alanda İftar sonralarını renklendiriyor.

İstanbul sokak iftarları
İstanbul Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında İstanbul halkını iftar sofralarında buluşturacak. Geçen yıl günde yaklaşık 20 bin kişiye verilen hizmet bu Ramazan ayında da İstanbul’un farklı semtlerine kurulan iftar sofralarında devam ediyor.

Feshane sahne etkinlikleri
İstanbul’da her yıl düzenlenen Ramazan ayı Feshane Şenlikleri 01- 29 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacak. Tasavvuf müziği eşliğinde konserler tertip ediliyor, ilahiler dinleniyor, çocuklar için Hacivat-Karagöz gibi geleneksel gösteriler düzenleniyor.

Beyazıt Sahnesi
Bu yılda İstanbul Beyazıt Sahnesi’ndeki gösteriler, Türk Tasavvuf Müziği’nden seçme eserler, geleneksel sahne gösterileri, çocuk eğlenceleri ve Türk Sanat Müziği eserleri İstanbullulara keyifli anlar yaşatıyor.

Beyazıt 30. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı
Her yıl Ramazan ayı boyunca kitapseverlerle buluşan “Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı" bu yıl yine Beyazıt Meydanı’nda İstanbulluların beğenisine sunulacak. Edebiyat, tarih, kültür, medeniyet ve din alanında pek çok kitabın yer aldığı fuarda kitapseverler, yeni yayınları geniş bir yelpazede izleme imkanı bulacak.

Sosyal Tesislerde Ramazan programı
İstanbul’un eşsiz manzarası eşliğinde nezih, ferah ve sıcak bir aile ortamında hizmet veren Sosyal Tesisler, Ramazan ayına özel iftar menüleriyle bu yılda misafirlerini ağırlıyor. İstanbullulara daha ekonomik ve daha kaliteli hizmet etmeyi ilke edinen Sosyal Tesisler 15 farklı noktasında özel menü seçenekleriyle iftar sofraları şenlendiriyor.

Yorumlar
Mesaj Yaz 2.8.2011 19:33:13
İstanbul Belediyesi nin çalışmaları takdire şayan.İnşaallah en yakın zamanda bizimde bu etkinlikleri görmemiz dileğiyle


Yorum Yapın

İBB'den Ramazan etkinlikleri ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.