ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Otel odasında ölü bulundu

İrlandalı gitarist Gary Moore öldü.

7.2.2011

Otel odasında ölü bulundu

Irish Times gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, Thin Lizzy grubunun eski üyesi olan 58 yaşındaki gitaristin, İspanya’nın Estepona kentinde kaldığı otel odasında ölü bulunduğu bildirildi.

Haberde, Moore’a otopsinin, yakındaki Malaga kentinde yapılacağı belirtildi. 1952 yılında Kuzey İrlanda’nın Belfast şehrinde doğan Gary Moore, 16 yaşında Phil Lynott’la birlikte ilk önemli grubu Skid Row’u kurdu. Daha sonra "Whiskey in the Jar" ve "The Boys Are Back in Town" şarkılarıyla tanınan İrlandalı Thin Lizzy grubunda çalan Moore, George Harrison dahil olmak üzere çok sayıda sanatçıyla da birlikte çalıştı.

Yorumlar
"Otel odasında ölü bulundu" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Otel odasında ölü bulundu ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.