Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Su Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Su" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Su ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Su" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Su ile ilgili " 18013 " şiir aşağıdadır.
boş ver öyleyi böyleyi
kapat gözlerini artık geçmişe geleceğe
uzatalım ellerimizi gökyüzüne
tutan olur belki
beklemediğimiz bir anda parmak uçlarımızdan

...
Devamını oku »


sen meramım ,.gönül dağında....


...
Devamını oku »
Matem üzüntüsüyle karaları bağlamaz.
Sular da ağar inan müsrif, hoyrat ellerde,
Küser de insanlığa ,şırıl şırıl çağlamaz..



...
Devamını oku »
Ayın şavkı vurmuş matem yüzüne
İdama razıyım alsa dizine
Bu gün başka güzel gönül sultanım

Siyah zülüfleri omzuna düşmüş

...
Devamını oku »
Benliğim benden uzaklaşıyor çaresizlik kapımda şeytanı zevkten beş köşe yapıyordu,yanlış yollara saptırmanın zamanı işte elimdesin diyen şeytana gün doğarken dünyaya niye geldm ki ben diye isyanlarım yaşamımda ki ilk satırları koyuyordu. Çare sandığım kötülükler işaret veriyor ışıklarını yakıp söndürüyordu filozof şeytan vaazlar vererek kendine saf tutmam için etkiliyordu

bu yazılarımın anlamı elbetteki her köşe başında şeyh her köşe başında tarikatlar,tsavvuf ilmini veren Osmanlı devrindeki hak tarikatları asla değil,halifeyim mehdiyim diye insanları etkileyen Peygamberler diyarından soyum diyenler birlik beraberlik adı altında seni her konuda yetiştirip tüm maddi alanlarında destek verenler yani bir elin nesi var bin elin sesi var ,bir dolu insan senin dar zamanlarına el veriyor süper iyi güzel tamma sonra ya gerisi?


...
Devamını oku »
geleceksin diye dolapta saklanan alman çikolataları
her gün havalandırılan çift kişilik yastıklar
henüz noktası konmamış, sonsuz bir şiir
sandık altı acılar ve yağmurlar var
nisandan ödünç ç-alınan

...
Devamını oku »
İçimdeki isyanı,yüreğimin sancısını.
Uğruna dinlediğim tüm şarkıları.
Melodileri,şiirleri.
Ardın sıra gezdiğim tüm şehirleri.
Unutamadım ben .

...
Devamını oku »

Sonuna mı geldik şimdi seninle bir şiirin
Veyahut çok içtik
O kadar çok içtik ki aşk denilen şaraptan

...
Devamını oku »
Sus ki edep görsünler..,
Görmesinler, duymasınlar, bilmesinler..
Sen sus...
Vav gibi, eğ başını,
Elif gibi dur sabır kıyamlarına,

...
Devamını oku »
Sustum

Döküverdim eteklerimden tüm sevdanı alabora
On sekizim kadar masum sevdim seni
On sekiz yerimden yara aldım böyle yapayalnız

...
Devamını oku »

İlk 869 870 871 872 873 874 875 876 877 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL