ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
tamerduran

tamerduran

20.2.2007 11:18:31

İşte benim samimi dindar insanım bile dini maske giyenlerin düzeninden bu denli muzdarip. Ilımlı islam safsatasıyla dinimizi hıristiyanlaştırmak isteyen işbirlikçi hainlerin niyetlerini şiiriyle ne de güzel dile getirmiş. Ne zamandan beri vatanseverlik din dışı olmuştur ki bir takım çirkin sesler ulusalcılığı yerden yere vururken emperyalist işbirlikçiliğe soyunmuşlardır. Türkiye Cumhuriyeti çağdaş temeller üzerine kurulmuş ve asrımızın en güzel yorumuyla islamiyeti yaşamakta iken karanlıklara çekme çabaları nedendir? Hurafeleri dinin önüne çekerek apaçık şirke yönelmeler nedendir. Çanakkale, kurtuluş savaşı sırasındaki vatan savunmasındaki dinimizin insanlarımıza yüklemiş olduğu o yüce ruha ne oldu ki vatan hainliği konusunda adeta yarışılmaktadır. Din diye Arap milliyetçiliği ne zamandan beri kutsal olmuştur ki Türk'lere ait bütün değerler hiç sayılmaktadır. Birlik ve beraberliği emreden dinimizi bir takım tarikat liderleri inceden inceye küçümserken kimlerin taşeronluğunu yapmaktadırlar ki bölgemiz kan gölüne dönmüştür.
Sevgili şair... Şiiriniz gerçek inanç sahiplerinin sesi olmuş adeta. Kutluyorum efendim.
Saygılarımla...

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.