ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Necati Ocakcı

Necati Ocakcı

16.4.2019 13:13:40

BİR KARDEŞİM VARDI HALİL ŞAKİR ADI FETHİ. O DERDİ Kİ; "FALAN ÖLMÜŞ FİLAN ÖLMÜŞ, BİR BAKMIŞSIN SİNAN ÖLMÜŞ, İYİ ÖLMÜŞ KÖTÜ ÖLMÜŞ BİR BAKMIŞSIN FETHİ ÖLMÜŞ" VE DEDİĞİ OLDSU BİR GÜN ZAMANSIZ TERKEYLEDİ DÜNYAYI. SENİ GÖRÜNCE KARDEŞİMİ HATIRLARIM. YAZDIKLARIUNI DA OKUYUNCA KARDEŞİMİN ÖZELLİKLERİNİ OKUYORUM. NE MUTLU ONLARA Kİ ARTLARINDA ONLARI HAYIRLA YADEDECEK KARDEŞLERİNİ BIRAKTILAR.. NE MTLU SAN Kİ BİR BİRADERİN VAR. BENİM DE ÖYLE SENİN GİBİ BİR BİRADERİM VAR. ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN. GEÇENLERDE RÜYAMDA GÖRDÜM. SYREK SAKALLARI BÜYÜMÜŞTÜ. ÜZERİNDE BEYAZ BİR PARDÜSÖ GİBİ BİR ŞEY VARDI. ZAYIF YANAKLARI DOLGUNLAŞMIŞTI. YÜZÜNDEKİ BMBEYA SAKALI AYRI BİR NUR GETİRMİŞTİ SİMASINA. EĞİLDİ ÖNÜMDE NEZAKETLİCE VE HAFİFÇE TEBESSÜM EDEREK ELİMİ ÖPTÜ HOŞ GELDİN ABE DEDİ. OTURDUK YEMEK YEDİK. DUYGULANDIM YİNE. AHDE VEFA ÖRNEĞİ BİRADER SERİSİ ŞİİRLERİNİ İLGİYE OKUYORUM. TEBRİK VE TAKDİRLERİMLE. DİLERİM CENNETLİKTİR. SELAM VE SEVGİLERİMLE CAN DOSTUM.

Şiir Bilgi

halilşakir

halilşakir

BİRADER - XLI


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.