ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Toprağımsın

Toprağımsın

25.1.2008 18:30:45

Efendim BİZ ÇOK ŞEKİLÇİYİZ HAYIR BİZ DERSEK BELKİ ÜSTÜNE ALINAN OLUR ÇÜNKÜ ŞAİRLER İNCE RUHLUDUR. Ben çok şekilçiyim desem yalan olur ama olsun yalanda olur bazen ha inkarda edelim yalanda söylenir çercevesi vardır neyse şekilçilikten bahsediyorduk Annem türban takmıyor onum yazması var ben bildim bileli böyle çünkü tipik bir köylü kadını tarlada tütün tarlada buğday geçenlerde laftan çıktı sordum Anne yazma ne işe yarıyor diye oğlum bunun ne işe yaradığını sen bilmiyormusun o kadarda okul okudun dedi benim bildiğim başka senin bildiğin başka olabilir dedim siz anlatın anne dedim Yazın sıçaktan kışın soğuktan koruyor dedi. Sen nasıl biliyordun diye bana sorunca bende aynen şunu dedim Kırmızısı dikkat çeker beyazı gelinlik mavisi umut siyahı matem siyasetçiler satıyor dedim. Her insan güzel ve yakışıklı görünmek ister ister ama asıl güzellik yürek bilek güzelliğidir. Simgemidir imgemidir aldı başını gidiyor Gündemin yıllarca konusu oldu çıktı daha önemli şeylerde vardır ama onlardan kapak kaldıran yok borçlu bir toplum olduk kredi kartı ile yaşar hale geldik Öğretmenlerimiz o güzel insanlar emeklisi gelmiş hala bir evi sığınacak bir barınağı olmayanlar var bir ülkenin kalkınmasında eğitim sevgi ve saygıya gerek vardır gerçi daha derin irdelersek temeli sevgiye çıkar sevmek seven insan duyarlı insandır sevgi saygı çerçevesinde sorumluluğunu bilen aynı zamanda paylaşmasınıda bilir Basit bir örnekle sen neden taktın sen takmadın sen mini etek giydin daha mini giy deme hakkımız varmıdır insan yakışanı giyer şu güğnlerde lastik türban ürettiler herkez bir yerlere çekiyor BEYLER ÜLKEMİZ MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞALIM ÇALIŞMAK BİR İBADETTİR KAVGALARLA DALAŞMAKLA BİR YERLERE VARILMAZ SORUN VARSA ÇÖZMEK GEREKLİDİR BİRBİRİMİZE SORUN ÜRETMEK BİZE BİRŞEY KAZANDIRMAZ. Şairi takdir ederim

Şiir Bilgi

ufurmelerim

ufurmelerim

çekyatedebiyatı-309


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.