ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
ferhan

ferhan

17.1.2013 11:07:23

Değerli hocam sizleri ayakta alkışlıyorum,ilhamınız bol olsun,yüzünüzden gönlünüzden sevgi eksik olmasın,Ben 19 yıl istanbulda çeşitli hastanelerde görev yaptıktan sonra 2007 de kaçtım evimi kiraya vererek,ek işler yaparak gece geç saatlerde çalışarak altınşehirde 1993 de arsa alarak 1996 da yaptırdım müstakil olarak müstakil eve alışan çocuklarım bursada apartman dairesinde rahatsız oldular,babamın ve oğlumun istanbulda tedavi görmesi nedeniyle 2 ay önce tayin yaptırarak geldim.tekrar istemeyerek,henüz oturduğum yerde ifraz geçmedi,değerlenince yerler tapular ada ada çıkacağını söylüyorlar ve netice olarak ileride mek verdiğim müstakil bahçeli evin yerini gökdelenlerin alacağını söylüyorlar.istanbulun planı 50 yıl önce yapılsaydı varoşlarda ruhsatsız yapılan yapılara izin verilmeseydi,istanbula işi ve aşı olan gelecekti,köyler terk edilmeyip,bacalar tütecekti,öz kültürümüz şehirin verdiği sıkıntılarla yozlaşmayacak,huzur ve mutluluk olacaktı.yazınızdan çok etkilendiğim için uzattım.sizi sizi ve gerçekleri yansıtan şiiirinizi yürekten kutluyor size de tekrar hoş geldiniz diyorum.selam ve dua ile..

Şiir Bilgi

yudumyunus

yudumyunus

İSTANBUL


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.